



## AGENDA Immigrant and Refugee Commission Aug 3<sup>rd</sup>, 2021 Online Zoom Meeting

zoom link https://zoom.us/j/96685828058

Note taker: Maria Facilitators: Shelani and Ilays

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00 – 6:15pm	15 mins	Welcome and ice breaker	Shelani & Ilays
6:15-6:20 pm	5 mins	Intro for Katherine Cortes OIRA Finance & Operations Manager	Luanda Arai
6:20-6:40pm	20 mins	Presentation on City's Budget cycle	Kathryn
6:40- 6:45pm	5 mins	Approval of Minutes (July)	All
6:45 – 6:50pm	5 mins	OIRA Report (July) and community announcements	All
6:50 – 7:00pm	10 mins	Body Break	All
7:00-7:20 pm	20 mins	Co-Chair Report: 5Commissions Candidate Forums, commissioner applicants, note takers, get together, and discussion on commitments	Shelani & Ilays
7:20-7:30 pm	10 mins	Budget letter discussion; budget approval for get-together?	Shelani
7:30-7:40	10 mins	Next steps	All
7:40		Adjourn	